De benen zijn de wielen van de creativiteit

 ~ Albert Einstein ~

Over mij

Even voorstellen: ik ben Simone, fervent wandelaar en vind het heerlijk om buiten in de natuur te zijn. Ik heb het geluk dat het Noord-Hollands Duinreservaat mijn 'achtertuin' is. Wanneer ik daar alleen wandel geniet ik volop van de rust, het weidse duinlandschap, het strand en de bossen, maar ook van de ontmoetingen met de dieren die daar leven. Zo’n wandeling is voor mij een echt ‘oplaadmoment’ als hoog sensitief persoon.

 

Waarom ik netwerkwandelingen voor zzp’ers organiseer

In 2020 ben ik gestart als zzp’er en heb ik mijn bedrijf Simone Ravier Webdesign ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben, was dit een behoorlijke omslag voor mij. Vooral ook omdat je als zelfstandig professional geen directe collega’s om je heen hebt om te sparren over wat je bezighoudt binnen je bedrijf en het ondernemerschap.

Qua netwerken heb ik mij in eerste instantie vol op LinkedIn gericht. Wat ik overigens nog steeds doe en waar ik mijn eerste klanten al heb uitgehaald. Op een gegeven moment zag ik op dit platform steeds meer netwerkwandeling initiatieven voorbij komen. Zo ontstond het idee om ook zelf netwerkwandelingen te organiseren via LinkedIn, mede ook omdat reguliere netwerkbijeenkomsten mij niet trekken.

Mijn doelgroep voor de netwerkwandelingen zijn die zzp’ers die net zoals ik ook geen echte netwerktijgers zijn en waarvoor het laagdrempelige netwerkwandelen ook een uitkomst is.

 

Lijkt het jou ook leuk om een keer aan te haken bij mijn netwerkwandelingen?

Updates over het netwerkwandelen publiceer ik via mijn LinkedIn profiel. Je kunt mij daar volgen of een connectieverzoek sturen. Wil je liever via de mail op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Al enthousiast? Meld je dan via onderstaande button direct aan voor jouw eerste netwerkwandeling!

Ik zie ernaar uit jou te ontmoeten.

 

Sportieve groet, Simone

2022-06-30 Wandeling N70

Wandelen omgeving Nijmegen - juni 2022

Zij gingen al eerder mee...

Sabine

Het woord netwerken doet mij altijd denken aan snelle pitches, zeepkistsessies, verplicht aanbevelen, drukke events. Voor anderen wellicht lonend, maar mij kost zoiets veel energie. 

Heel wat anders is het als je met je wandelschoenen aan in een prachtig natuurgebied kunt (net)werken. Een heerlijke manier om even uit mijn kantoortje te komen en met andere zzp’ers en ondernemers van gedachten te wisselen.

En natuurlijk - letterlijk en figuurlijk - help je elkaar met ideeën of een frisse blik, dat gaat dan vanzelf.

Sabine Schippers | Schrijven met Aandacht

Jan van der Knaap 300x300

Wie veel op LinkedIn zit, heeft de netwerkwandelingen van Simone vast al voorbij zien komen. Tijdens zo’n wandeling kom je tot rust én je leert andere ondernemers kennen.

Ik heb al een paar keer meegewandeld en elke keer bleek hoe professioneel Simone haar wandelingen organiseert. Je hoeft je echt nergens zorgen over te maken. Alles is geregeld en nooit hoor je ‘oh ja, stom… vergeten’. Alles klopt altijd bij Simone, en dat is toch wel een pré in deze drukke tijden.  

Zorgeloos vooruit? Bij Simone wandel je goed! Doe het eens. Het is ontspannend en leuk!

Jan van der Knaap | Candela Fotografie

Simone Limburg 1900x600

Wandelweekje Zuid-Limburg - september 2022