Planning netwerkwandelingen

Onderstaand de planning voor de wandelingen. Regelmatig worden nieuwe wandelingen ingepland. Dit communiceer ik via LinkedIn en mijn nieuwsbrief.

 

Klik op de wandeling van jouw keuze voor meer informatie en aanmelden:

2024

ZOMERACTIE voor boekingen in juni, juli en augustus voor deelnemers die nog niet eerder zijn meegeweest met mijn wandelingen: 1+1 gratis.

 

Dinsdagmiddag 18 juni om 14 uur:
Noord-Hollands Duinreservaat, Egmond-Binnen (ca. 8 km), we gaan bij deze wandeling naar het strand.

Maandagmiddag 22 juli om 14 uur:
Landgoed Elswout, Overveen/Haarlem (6 km)

Vrijdagochtend 23 augustus om 10 uur:
Amsterdamse Waterleidingduinen, Ingang Oase, Vogelenzang (7 km)

 

September, datum & tijd volgt:
Noord-Hollands Duinreservaat, Heemskerk (6 km)

Oktober, datum & tijd volgt:
Landgoed Elswout, Overveen/Haarlem (6 km)

 

 

NIEUW: de 1-op-1 ondernemerswandeling
Vanaf dit jaar organiseer ik ook 1-op-1 ondernemerswandelingen. Speciaal voor de startende vrouwelijke ondernemer. Klik op de link en lees verder wat je daarin kunt verwachten.

 

Wil je met meerdere wandelingen mee?

Koop dan een voordelige strippenkaart voor 4 wandelingen. Je betaalt dan voor 3 wandelingen en krijgt 1 wandeling gratis. De strippenkaart is alleen geldig voor wandelingen in Noord-Holland.

 

Heb je nog vragen?

Misschien staat jouw vraag op mijn FAQ-pagina. Zo niet, stuur dan een mail naar info@simoneravier.nl en ik beantwoord je vraag zo spoedig mogelijk.

Foto Michelle Grothe

Vorige week heb ik deelgenomen aan de netwerkwandeling in Overveen. 

Met genoegen kijk ik terug op de wandeling. Simone is een adequate vrouw die alle voorbereidingen tot in de puntjes regelt en perfect organiseert.

Ik heb dankzij deze wandeling nieuwe inspiratie opgedaan en leuke vrouwen ontmoet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Michelle Grothe | De Energie-Wandeling

CCD - social media

Ja, het was gaaf! Leuk om LinkedIn connecties in het echie te zien en ook nieuwe mensen te ontmoeten. Een aanrader! Misschien een van de volgende keren ook meer centraal, hint, hint 😅

Karolina van Schrojensteinn Lantman-Orlinska | Orange Spring

foto A vd Lippe

Voor mij een nieuwe ervaring, ongedwongen praten over je werkzaamheden met andere ZZP’ers. Over het opstarten van je eigen bedrijf, wel/geen klanten in de afgelopen tijd en over websites bouwen. De omgeving was prachtig, we hadden goed weer en overal waren herten te zien. Was gezellig Simone, dank voor de organisatie.

Annemieke van der Lippe | Organizing aan huis

Bianca van Z.

Op meerdere vlakken was het weer een mooie ervaring. Diverse inzichten rijker en vooral het delen is fijn. Het verbindende effect met andere zzpers is zo waardevol. Het idee dat je niet de enige bent met de worries of belangrijke vraagstukken voelt als gedeelde smart. Daarnaast de lol en het samenzijn geeft de dag een mooie energie. Kortom: genoten!

Bianca van Zeijderveld | Oerrijk Leven